POH GGZ – Jeugd Aalsmeer – 24 uur

Voor de gemeente Aalsmeer zijn wij per september/oktober op zoek naar een creatieve, ervaren, betrokken en daadkrachtige POH GGZ Jeugd voor 24 uur per week.

Ben jij die loyale, betrokken aanpakker met een hart voor de GGZ Zorg? Dan willen wij samen met jou Nederland een stukje veerkrachtiger maken!


Wie zijn wij?
SUPPOHRT is een ambitieuze zorgorganisatie voor en door praktijkondersteuners (POH GGZ en POH-Jeugd), voornamelijk werkzaam in het Randstedelijk gebied. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door korte lijnen, een informele sfeer, oprechte interesse in elkaar en openheid in communicatie. Wij nemen het werkgeverschap over van de huisartsenpraktijken en zetten ons voor goede POH GGZ zorg vanuit de kernwaarden betrokkenheid, groei en verbinding.


Wie ben jij?
Om de functie naar behoren uit te oefenen zoeken wij kandidaten die één van onderstaande opleidingen hebben afgerond en heb je affiniteit met en ervaring in het werken met de doelgroep. Tevens is minimaal 2 jaar relevante werkervaring in de huisartsenpraktijk, 1ste-  of 2e lijns GGZ en/of psychosociale hulpverlening en ervaring met kortdurende oplossingsgerichte therapie een pré.

Je beschikt over goede contactuele eigenschappen, een creatief denkvermogen en bent proactief. Je kunt hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden, bent stressbestendig en representatief.

Daar je voor diverse huisartsen werkzaam zal zijn met een (soms) complexe patiëntvraag is een stevige basis en flexibele houding t.o.v. je werk een vereiste. 
 
Minimale opleidingen

 • Universitaire masteropleiding psychologie met differentiatie klinische kinder- en jeugdpsychologie 
 • SPH met differentiatie GGZ
 • Universitaire masteropleiding orthopedagogiek
 • HBO opleiding Pedagogiek


Kandidaten met een diploma POH-GGZ hebben een pré.


Wat ga je doen?
Als POH-GGZ jeugd begeleid je, zelfstandig patiënten met diverse psychische en/of psychosociale problemen in de leeftijdscategorie van 4 – 18 jaar waarbij het  vooral gaat om vraag verheldering en (kortdurende) begeleiding. Kennis en ervaring op het gebied van uiteenlopende psychische klachten en psychiatrische aandoeningen is daarom ook een must. 

 
Je hebt een verbindende rol tussen verschillende disciplines in de basis en specialistische GGZ en ook het opstellen en onderhouden van de zorgkaart en rapportage behoort bij je takenpakket. Je houdt zelfstandig spreekuur, geeft voorlichting, begeleiding, voert behandelingen uit en legt waar nodig huisbezoeken af.

Doel is de 1e lijns GGZ-zorg vanuit de huisartsenpraktijk te versterken en waar nodig vanuit een onafhankelijke positie zorg te dragen voor een adequate verwijzing naar andere zorgverleners.

Je zal op 4 locaties voor 5 verschillende huisartsenpraktijken werkzaam zijn.

 

Wat bieden wij?

 • Een veelzijdige en verantwoordelijke uitdaging in een open, informele en servicegerichte omgeving
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei door een op een coaching, betaalde intervisie, supervisie en geaccrediteerde (na) scholing
 • Veel overleg/ samenwerkingsmogelijkheden met collega POH GGZ
 • Toegang tot een uitgebreid kennisplatform
 • Mogelijkheid tot werken binnen meerdere huisartsenpraktijken
 • Mogelijkheid tot het volgend van de POH GGZ opleiding aan de HvA
 • Goede arbeidsvoorwaarden conform de cao Huisartsen (salarisschaal 8/9 afhankelijk van relevante werkervaringsjaren)
 • Jaarlijks personeelsuitje

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Wij ontvangen dan graag je sollicitatie voorzien van jouw CV en een korte motivatie. 

Als je vragen hebt dan kan je contact opnemen met Laurens de Raay op 020-2620400.

 

Delen op social media:

Meer vacatures