Kennis & nieuws

Kwalitatieve zorg bieden vinden we bij SUPPOHRT heel belangrijk. We investeren daarom ook veel in het kennisniveau van onze medewerkers, onder meer met opleidingen en cursussen en een uitgebreide kennisbank met waardevolle informatie en nieuwsartikelen. Zo zorgen wij ervoor dat jouw kennis altijd up-to-date is.
Kennis en nieuws

Opleidingen & cursussen​

bij SUPPOHRT

Bij SUPPOHRT bieden we diverse opleidingen en cursussen aan voor onze praktijkondersteuners. Denk hierbij aan een basis cursus POH GGZ, acceptance and commitment therapy, psychopathologie bij ouderen en nog veel meer. Onze cursussen bieden de benodigde verdieping en zorgen ervoor dat je na afloop direct toepasbare kennis hebt.
Hogeschool Amsterdam

Kennisbank

voor ieder wat wils

SUPPOHRT biedt een online kennisbank met waardevolle en relevante informatie, speciaal voor praktijkondersteuners; of je nu op zoek bent naar richtlijnen, protocollen, praktische tips of actuele onderzoeksresultaten. Zo blijf jij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en heb je snel toegang tot de informatie die je nodig hebt.

Nieuws

Vers van de pers

Bij SUPPOHRT houden we je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes binnen de wereld van praktijkondersteuning. Van nieuwe behandel-methoden tot wet- en regelgeving maar ook belangrijke informatie en updates vanuit SUPPOHRT zelf.

Open sollicitatie

Makkelijk en vrijblijvend

SUPPOHRT is continu op zoek naar betrokken praktijkondersteuners om te plaatsen in huisartsenpraktijken of bij gemeenten. We leren je graag kennen en nemen snel contact met je op. 

Inschrijven nieuwsbrief

Altijd op de hoogte