POH GGZ Vacatures

SUPPOHRT is inmiddels een begrip binnen de huisartsenzorg en gemeenten. Wij zijn een volwassen, gedreven en ambitieuze zorgorganisatie op het gebied van POH GGZ. Ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen enkele GGZ-instellingen, biedt SUPPOHRT landelijk ondersteunende (GGZ-)diensten aan huisartsenpraktijken. Onze bedrijfscultuur staat bekend om de korte lijnen, informele sfeer, bruisende dynamiek en diversiteit. Ook hechten we veel waarde aan professionele en persoonlijke ontwikkeling. Past dit bij jou? Bekijk onze POH GGZ vacatures.

POH GGZ Vacatures

Past dit bij jou?

Bekijk dan snel één van onze vacatures en meld je aan!

Alle POH GGZ vacatures bij SUPPOHRT

Open sollicitatie

Makkelijk en vrijblijvend aanmelden

Bieden wij nog geen vacature in jouw regio, maar wil je wel deel uitmaken van ons team? SUPPOHRT is continu op zoek naar betrokken praktijkondersteuners om te plaatsen in huisartsenpraktijken of bij gemeenten. We leren je graag kennen en nemen snel contact met je op. Zo staan we voor je klaar als er een vacature in jouw regio ontstaat.

Voordelen van werken als praktijkondersteuner bij SUPPOHRT

Veilig en Verbonden

Ervaar de mogelijkheid om te werken bij diverse praktijken en gemeenten, allemaal binnen de veiligheid van één werkgever.

Snel een nieuwe werkplek

Snelle schakel tussen kandidaat en opdrachtgever. Er worden maximaal 5 kandidaten voorgesteld waardoor een kans op een nieuwe werkplek groter is dan wanneer je individueel op een vacature reageert.

Werk- en privé balans

Werken als praktijkondersteuner leent zich perfect als parttime functie. Bij SUPPOHRT kun je flexibel werken vanaf 8 uur per week, waardoor je jouw werk kunt afstemmen op je persoonlijke leven.

Professionele en persoonlijke groei

SUPPOHRT verzorgt meerdere cursussen per jaar, geheel kosteloos te volgen voor onze medewerkers die werken als praktijkondersteuner. Klik hier voor het actuele cursusaanbod

Intervisie met collega’s

SUPPOHRT stimuleert kennisuitwisseling tussen collega’s en biedt diverse intervisiegroepen aan waar je aan deel kunt nemen. De tijd en reiskosten voor deelname worden vergoed. Je hoeft dus zelf niet op zoek naar een intervisiegroep.

Kennisbank

Naast opleidingen en intervisie, maak je als SUPPOHRT medewerker deel uit van ons interne kennisnetwerk. Jij deelt jouw expertise en maakt gebruik van de kennis en kunde van de totale groep. In onze kennisbank worden steeds de nieuwste inzichten en methodieken gedeeld.