Zorgaanbod

Bent u huisarts, medewerker in de jeugdzorg bij een gemeente, of werkt u bij een zorggroep? Bent u op zoek naar extra ondersteuning? SUPPOHRT beschikt over een groot POH-netwerk en zorgaanbod. Vind hierdoor snel en effectief een geschikte zorgprofessional voor uw (tijdelijke) capaciteitsprobleem. 

Zorgaanbod POH GGZ

Onze diensten

op een rij

POH GGZ

Een POH GGZ werkt nauw samen met u bij de behandeling van psychische en psychosociale klachten van volwassen patiënten. Denk hierbij aan burn-out, depressie, angst, relatieproblemen, maar ook rouwverwerking en slaapproblemen. De POH GGZ neemt u veel werk uit handen, omdat behandeling vaak wekelijks of tweewekelijks plaatsvindt en per gesprek meer tijd kost. In overleg regelt SUPPOHRT de POH GGZ die het best bij uw praktijk past. Het werkgeverschap (en alles wat daarbij hoort, zoals bijscholing en planning) nemen wij van u over, terwijl u de regie houdt. Zo kunt u rekenen op meer continuïteit en kwaliteit in uw zorgaanbod en minder risico en administratieve rompslomp.

POH GGZ Jeugd

Door een goede samenwerking tussen wijkteams en huisarts kunnen kinderen en jongeren tijdig de juiste hulp en begeleiding krijgen. Een POH GGZ Jeugd begeleidt patiënten met psychische en psychosociale klachten. Denk hierbij aan depressie, angst, piekeren, slaapproblemen, verslavingsproblemen en ADHD of ADD. De POH GGZ Jeugd neemt u veel werk uit handen, omdat behandeling vaak wekelijks of tweewekelijks plaatsvindt en per gesprek meer tijd kost.

In overleg regelt SUPPOHRT de best in uw team passende POH GGZ Jeugd voor uw praktijk. Het werkgeverschap (en alles wat daarbij hoort, zoals bijscholing en planning) nemen wij van u over, terwijl u de regie houdt. Zo kunt u rekenen op meer continuïteit en kwaliteit en minder risico en administratieve rompslomp.

Vaste of tijdelijke praktijkondersteuning

Naast de mogelijkheid tot een vaste POH-medewerker, ondersteunt SUPPOHRT ook met het tijdelijk plaatsen van ervaren POH-medewerkers bij praktijken of in gemeenten. Wij beschikken over een groot POH GGZ-netwerk en vinden hierdoor vaak snel een geschikte kandidaat voor uw tijdelijke capaciteitsprobleem. We begeleiden deze kandidaten goed zodat zij snel effectief aan de slag kunnen. Zo kunt u ervoor zorgen dat uw patiënten de juiste zorg blijven krijgen.

Voordelen

van ons zorgaanbod

Geen werkgeverstaken en -risico’s
 • Uw administratieve taken nemen aanzienlijk af.
 • U betaalt alleen de daadwerkelijk gewerkte uren, de werkgeversrisico’s zoals ziekte- en vakantiekosten nemen wij voor onze rekening.
 • Wij zorgen voor vervanging van gelijkwaardig niveau bij ziekte en (langdurig) verzuim.
 • Al onze POH GGZ’ers hebben een (beroeps)aansprakelijkheids-verzekering.
Garantie van uitstekende zorg en continuïteit
 • Al onze medewerkers krijgen jaarlijks meerdere relevante, geaccrediteerde na- en bijscholing zodat het kennisniveau geborgd blijft.
 • Onze medewerkers nemen deel aan (verplichte) intervisie sessies o.l.v. ervaren intervisieleiders. Tevens kunnen alle medewerkers terugvallen op een ervaren coach bij (zorg-)inhoudelijke vragen.
 • Jaarlijks voeren we voortgangsgesprekken en evaluatiegesprekken met de POH GGZ en de huisarts om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van de zorg optimaal blijft.
 • In samenwerking met de Hogeschool van Amsterdam kunnen onze medewerkers het certificaat POH GGZ behalen.
Flexibele werkwijze en maatwerk oplossingen
 • U bepaalt welke POH GGZ er in uw praktijk komt werken. Op basis van uw voorkeuren zoeken wij de perfecte kandidaten voor u. Wij stellen meerdere kandidaten aan u voor, zodat u zelf kunt kiezen.
 • Heeft u specifieke werkomstandigheden, (bijv. consulten in de avonduren) of wilt u andere afspraken maken dan zijn wij uiteraard bereid om hierover met u mee te denken.
 • U zit niet vast aan langdurige contracten. Mocht de samenwerking of de POH toch niet voldoen dan zorgen wij voor een passende oplossing.
 • Onze contracten zijn door de juridische afdeling van de LHV gescreend, er zijn dus geen onverwachte verrassingen.
Financieel aantrekkelijke samenwerking
 • Wij garanderen dat de samenwerking met SUPPOHRT u geen geld kost. Wij werken met een vast uurtarief dat in beginsel iets lager ligt dan de vergoeding van de verzekeraar. Als dat om welke reden dan ook niet zo is, betaalt SUPPOHRT u het verschil terug.
 • Wij weten dat huisartsen graag controle houden over hun inkomsten. Daarom sluit u de contracten met de zorgverzekeraar, zodat u ook de inkomsten ontvangt. Uiteraard kunnen wij u hierbij helpen.
 • SUPPOHRT is btw vrijgesteld.
Collectiviteitsvoordeel m.b.t. triage, eHealth en consultatie
 • SUPPOHRT heeft een samenwerkingsovereenkomst met KSYOS voor triage, eHealth en consultatie. Indien gewenst, kunt u daar gebruik van maken.
 • De triage module bestaat uit verschillende screeningsinstrumenten (o.a. 4DKL+).
 • De eHealth module bevat meer dan 40 verschillende online behandelingen (o.a. voor angst, depressie en burn-out alsook mindfulness en leefstijlproblematiek en is in verschillende talen beschikbaar).
 • Met de consultatie module kunt u GZ-psychologen, psychiaters e.a. consulteren om specialistisch advies in te winnen over diagnostiek, behandeling of verwijzing.
 • De uitslagen van de diverse modules worden rechtstreeks in het HIS geregistreerd.

Meer info

aanvragen

Onderwerp:

Ervaringen

Wat zeggen onze klanten?