Ons team

Samen met dit fijne team verbinden wij praktijkondersteuners met huisartsenpraktijken en gemeenten. Wij nemen het werkgeverschap uit handen en jij kunt continuïteit en kwaliteit van ons verwachten. Met trots laten we zien wie er achter de schermen werken om hoogwaardige POH GGZ mogelijk te maken.

Team SUPPOHRT

Ons team

Dit zijn wij

Diederik Bollen Suppohrt

Diederik Bollen

Operationeel Directeur

Vanuit mijn rol draag ik bij aan toegankelijke en persoonlijke geestelijke gezondheidszorg in Nederland. Om deze overal bereikbaar te maken, groeien we in capaciteit en werken we samen met zorgverleners.

Marjolein Plevier

Manager HR

Het is mijn missie om een krachtig en helder personeelsbeleid te formuleren. Werken voor een organisatie in ontwikkeling, is wat mij energie geeft. Samen bouwen we aan een toekomst waarin iedereen floreert en bijdraagt aan ons gezamenlijk succes.

Laurens de Raay

HR Consulent

Met een scherp oog voor talent ontwikkel ik effectieve wervingsstrategieën. Zo vinden we de mensen die perfect passen bij onze doelen en cultuur. We bouwen aan een sterk en divers team om samen te groeien!

Linda Blank

Manager Zorg

Energie krijg ik van het optimaliseren van een werkcultuur en -processen. Mijn focus ligt op zowel mens als doel, op zowel cultuur als structuur. Als je als team goed in elkaar zit, kun je samen bergen verzetten.

Patricia Kuiper

Coördinator Zorg

Mensen omschrijven mij als een enthousiaste, betrokken en creatieve teamplayer. Ik zorg voor betrokkenheid en verbinding. Zo bouwen wij samen met alle collega's aan een mentaal veerkrachtig Nederland.

Helma Groeneweg

Opleidingscoördinator

Het belang van mentale veerkracht wordt mooi gevat in een favoriet citaat: "Raar eigenlijk, we zien alleen onze buitenkant maar bijna alles gebeurt vanbinnen." Uit: De jongen, de mol, de vos en het paard.

Birgit Oldenhof

Werkbegeleider

Susan Plaisier

Werkbegeleider

Mijn drijfveer is collega's optimaal begeleiden met een positieve mindset, zodat zij in hun kracht komen & blijven staan. "Het kan niet fout gaan, hooguit anders dan verwacht"- omdenken.

Wil je deel uitmaken
van dit dreamteam?

Solliciteer vandaag nog!

Inschrijven nieuwsbrief

Altijd op de hoogte