Ons team

Samen met dit fijne team verbinden wij praktijkondersteuners met huisartsenpraktijken en gemeenten. Wij nemen het werkgeverschap uit handen en jij kunt continuïteit en kwaliteit van ons verwachten. Met trots laten we zien wie er achter de schermen werken om hoogwaardige POH GGZ mogelijk te maken.

Team SUPPOHRT

Ons team

Dit zijn wij

Diederik Bollen Suppohrt

Diederik Bollen

Operationeel Directeur

Vanuit mijn rol draag ik bij aan toegankelijke en persoonlijke geestelijke gezondheidszorg in Nederland. Om deze overal bereikbaar te maken, groeien we in capaciteit en werken we samen met zorgverleners.

Marjolein Plevier

Manager HR

Het is mijn missie om een krachtig en helder personeelsbeleid te formuleren. Werken voor een organisatie in ontwikkeling, is wat mij energie geeft. Samen bouwen we aan een toekomst waarin iedereen floreert en bijdraagt aan ons gezamenlijk succes.

Karien Berwary, Recruiter bij SUPPOHRT

Karien Berwary

Recruiter

Met een positieve mindset gedij ik op het creëren van betekenisvolle verbindingen. Ik sta klaar om je door het wervingsproces te begeleiden met persoonlijke aandacht en professionaliteit. Laten we de kloof tussen geestelijke gezondheidszorg en eerstelijnszorg overbruggen voor gezondere gemeenschappen.

Linda Blank

Manager Zorg

Energie krijg ik van het optimaliseren van een werkcultuur en -processen. Mijn focus ligt op zowel mens als doel, op zowel cultuur als structuur. Als je als team goed in elkaar zit, kun je samen bergen verzetten.

Jos Jaakke

Teamleider

Mensen omschrijven mij als een enthousiaste, betrokken en creatieve teamplayer. Ik zorg voor betrokkenheid en verbinding. Zo bouwen wij samen met alle collega's aan een mentaal veerkrachtig Nederland.

Mandy van Rossum

Teamleider

Mijn kracht zit in enthousiasmeren en motiveren. Ik denk graag mee en vind het belangrijk om betrokken te zijn. Zo hoop ik vanuit mijn rol anderen te helpen in hun kracht te staan en voldoening te halen uit hun vak.

Arie Pronk

Financieel & Administratie

Een efficiënte en solide data- en financiële huishouding is essentieel voor een succesvol bedrijf. Bijdragen aan deze noodzakelijke voorwaarden geeft mij energie en voldoening.

Birgit Oldenhof

Werkbegeleider

Susan Plaisier

Werkbegeleider

Mijn drijfveer is collega's optimaal begeleiden met een positieve mindset, zodat zij in hun kracht komen & blijven staan. "Het kan niet fout gaan, hooguit anders dan verwacht"- omdenken.

Wil je deel uitmaken
van dit dreamteam?

Solliciteer vandaag nog!

Inschrijven nieuwsbrief

Altijd op de hoogte