Missie en Visie

Hoogwaardige POH GGZ zorg voor iedereen die het nodig heeft, staat bij ons voorop. Onze missie en visie zijn hier een afspiegeling van; je leest ze hieronder. Daarbij hanteren wij een aantal kernwaarden en competenties die ons helpen onze missie en visie waar te maken. Wij staan voor ons product en dat is niet vrijblijvend. Wij nemen verantwoordelijkheid. Dit herken je onder meer in de beloftes die we doen aan onze opdrachtgevers.

Missie en Visie

Missie en Visie

Waar staan we voor?

Wij zetten ons in voor een mentaal veerkrachtig Nederland door toegankelijke en persoonlijke geestelijke gezondheidszorg. Onze missie is om ervoor te zorgen dat mensen die mentale zorg nodig hebben goed en snel geholpen worden, op een zo laagdrempelige manier mogelijk. De praktijkondersteuner speelt hierbij een essentiële rol.

Wij streven ernaar dat praktijkondersteuners boeiend en gevarieerd werk hebben, goede scholing ontvangen en dat wij een uitstekende dienstverlening bieden aan huisartsen en gemeenten. Persoonlijk contact en optimale ondersteuning zijn daarbij van groot belang.

SUPPOHRT staat garant voor professionele, ervaren en enthousiaste POH GGZ en POH Jeugd medewerkers. Wij hebben een ‘can-do’ mentaliteit en hanteren een servicegerichte aanpak waarbij kwaliteit altijd voorop staat. Samen werken we aan een mentaal veerkrachtig Nederland.

Onze kernwaarden

Wat drijft ons?

Groei 
Jou helpen om elke dag een beetje beter te worden, daar krijgen wij energie van. Wij zien kansen en grijpen deze aan om kandidaten aan ons en aan praktijken te verbinden. We bieden verschillende cursussen aan die kandidaten helpen om zich verder te ontwikkelen. We stellen duidelijke wekelijkse doelen en brengen structuur aan in de belangrijkste processen. Zo worden ook wij elke dag een beetje beter.

Verbinding
Persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel bij ons. Hier nemen we dan ook echt de tijd voor. We kunnen enorm veel van elkaar leren en staan altijd open voor feedback. Zowel van bestaande als van nieuwe relaties. Een SUPPOHRT medewerker kan altijd een beroep doen op het uitgebreide netwerk van collega’s. Je staat er nooit alleen voor.

Betrokkenheid
Alleen met elkaar kunnen we de mentale veerkracht realiseren waar wij voor staan. Hierbij doet iedereen mee: de cliënt (en zijn omgeving), de huisarts, de gemeente en wij als SUPPOHRT. We weten wat er leeft.

Eigenaarschap
Wij voelen én nemen verantwoordelijkheid. Dit gaat verder dan betrokkenheid: als er een uitdaging wordt gesignaleerd, vinden we het belangrijk om onderdeel te zijn van de oplossing. We zijn proactief, ondernemend en kennen onze eigen rol in het geheel.

Competenties

Wat maakt ons succesvol in wat we doen?

Recruitment

Het proces van vinden, werven, selecteren en aanstellen van geschikte kandidaten. Hierbij leggen we de kwaliteitslat hoog. Wij borgen daarbij het niveau van onze medewerkers. Wij selecteren de ideale kandidaat, passend bij bedrijfscultuur, maatschappij en zorgvraag.

Een leven lang leren

Om elke dag een beetje beter te worden zijn we continu bezig met persoonlijke, professionele en organisatieontwikkeling. Een lerende organisatie zorgt er namelijk voor dat je mee kan bewegen met wat er op je af komt vanuit de markt. Daarbij willen we dat onze medewerkers altijd kunnen werken aan een betere versie van zichzelf. Je hoeft immers niet ziek te zijn om beter te worden.

Procesmanagement

Zoals wij zorgen voor een leven lang leren van onze medewerkers, blijven wij ook als organisatie in ontwikkeling. We hebben continu aandacht voor het inrichten, beheren en verbeteren van bedrijfsprocessen. Hoe beter wij onze interne processen op orde hebben, hoe meer dit ten goede komt aan onze externe dienstverlening. 

Uitbreiden relatienetwerk

Om onze visie van een mentaal veerkrachtig Nederland te bereiken, werken wij structureel aan een uitbreiding van ons relatienetwerk. Wij zoeken actief de verbinding met huisartsen en gemeenten, maar ook met partners. Denk hierbij aan kennishouders, regelgevende instanties, zorggroepen, zorgverzekeraars en faciliterende partijen.

Onze belofte

Wat je van ons mag verwachten

Als onze dienstverlening geld kost betalen wij het verschil terug.

Wij garanderen dat de samenwerking met SUPPOHRT u geen geld kost. Wij werken met een vast uurtarief dat in beginsel iets lager ligt dan de vergoeding van de verzekeraar. Als dat om welke reden dan ook niet zo is, betaalt SUPPOHRT het verschil terug.

Als u niet tevreden bent over onze dienstverlening, zorgen wij altijd voor een passende oplossing.

De huisartsenpraktijk gaat met ons een contract aan voor het leveren van POH GGZ zorg. Binnen deze overeenkomst leveren wij altijd een passende kandidaat. 

Beschikbaarheid gegarandeerd.

U zit nooit langer dan 1 maand zonder POH GGZ. Als een POH GGZ medewerker uit dienst gaat, dan zorgen wij ervoor dat u niet langer dan één maand zonder praktijkondersteuner zit.

De cliënt beoordeelt de POH-GGZ hoger dan een 8.

U kunt er altijd zeker van zijn dat wij kwalitatieve praktijkondersteuners leveren. Uit onderzoek bij cliënten worden onze POH GGZ praktijkondersteuners met hoger dan een 8 beoordeeld.