Kwalificaties

Om in aanmerking te komen als praktijkondersteuner bij SUPPOHRT is het van belang om te voldoen aan de vooropleidingseisen die worden gesteld door de preferente zorgverzekeraar van de huisartsenpraktijk. Elke praktijk heeft namelijk een specifieke zorgverzekeraar waarmee ze samenwerken. Deze kwalificaties voor een POH GGZ kunnen verschillen per zorgverzekeraar en kunnen onder andere betrekking hebben op de benodigde opleiding, registraties en certificeringen.

werken als praktijkondersteuner POH GGZ en de kwalificaties

Benodigde vooropleidingseisen

Kwalificaties POH GGZ
Bekijk hieronder de vooropleidingseisen vanuit de verschillende zorgverzekeraars voor POH GGZ. De meeste zorgverzekeraars sluiten hierbij aan op het functie- en competentieprofiel zoals omschreven door de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) en de NHG standaarden en richtlijnen.
 

In het algemeen betreft de functie van POH GGZ (Jeugd) een functie op minimaal HBO werk- en denkniveau, waarbij functiegerichte extra scholing op het gebied van POH GGZ een pré is.

Kwalificaties POH GGZ Jeugd

Voor POH GGZ Jeugd gelden dezelfde functie eisen als POH GGZ met als aanvullende eis een differentiatie op het gebied van Kind en Jeugd. Als je werkt bij SUPPOHRT, behoud je je SKJ registratie. Volg je bij ons een geacccrediteerde cursus en intervisiesessies, dan krijg je hiervoor accreditatiepunten.

 

Voldoe je aan de kwalificaties? Schrijf je dan snel in of reageer direct op een vacature die jou interessant lijkt. Inschrijven is makkelijk en vrijblijvend. Wij gaan altijd eerst op zoek in ons eigen kandidatenbestand bij openstaande vacatures.

werken als praktijkondersteuner POH GGZ

Vacatures

voor zorgprofessionals

Naast deze meest recente vacatures zijn we nog op zoek naar veel meer collega’s door heel Nederland. Bekijk het complete overzicht op onze vacaturepagina!

Inschrijven nieuwsbrief

Altijd op de hoogte