Kennisbank POH GGZ

De uitgebreide online kennisbank voor POH GGZ van SUPPOHRT bevat waardevolle en relevante informatie die praktijkondersteuners nodig hebben, waaronder richtlijnen, protocollen, praktische tips en actuele onderzoeksresultaten. Met onze kennisbank blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en krijg je snel toegang tot de informatie die je nodig hebt om jouw werk als praktijkondersteuner goed uit te voeren.

Kennisbank

Kennisbank

voor onze POH GGZ medewerkers

In onze Kennisbank vinden onze POH GGZ professionals allerlei informatie die hen helpt in het werk. Op dit moment werken we aan dit gedeelte op onze website. Zodra dit klaar is, loggen onze medewerkers hier in om toegang te krijgen tot alle besloten informatie. Denk hierbij aan:

  • Sociale kaarten per regio
  • Vragenlijsten
  • GGZ standaarden
  • Presentaties
  • Praktijkcasussen en methodieken
Kennisbank POH-GGZ

Werk je al bij SUPPOHRT en wil je toegang tot de huidige Kennisbank? Meld je dan voor nu even bij Marjolein. We helpen je graag verder.

Werk je nog niet bij SUPPOHRT, maar ben je wel gecharmeerd van hoe wij samen werken aan mentale veerkracht van onze patiënten én aan jouw professionele groei? Bekijk dan onze vacatures!

Openbare artikelen

Voor iedereen beschikbaar

Nieuwe CAO Huisartsenzorg

Nieuwe CAO Huisartsenzorg 2024-2025 van kracht

Het is officieel: de nieuwe CAO Huisartsenzorg voor 2024-2025 is tot stand gekomen. Dit is een cruciale mijlpaal voor huisartsen en POH GGZ medewerkers. Na...

Meer lezen
Nieuwe NZA tarieven 2024

Nieuwe NZA-tarieven: Stimulans voor Kwalitatieve Zorg in 2024

De NZA (Nederlandse Zorgautoriteit) heeft de nieuwe, herziene tarieven voor geestelijke gezondheidszorg bekendgemaakt en we zien een stijging van 7-8%. Wat betekenen deze nieuwe NZA-tarieven...

Meer lezen
POH GGZ uitbreiding uren normpraktijken

Uitbreiding van POH GGZ ondersteuning voor normpraktijken in 2024

Vanaf volgend jaar krijgen normpraktijken de mogelijkheid om 16 uur ondersteuning van de Praktijkondersteuner Huisartsenzorg Geestelijke Gezondheidszorg (POH GGZ) aan te vragen, in plaats van...

Meer lezen

SUPPOHRT als kennisdeler

Wij vinden het belangrijk om onze kennis te delen, om de professionaliteit in de POH GGZ zorg te verhogen. Wij hebben mee ontwikkeld aan de leergang POH GGZ van de Hogeschool van Amsterdam en daarbij organiseren we bijscholing en cursussen voor onze medewerkers. Echter, wij zijn geen extern opleidingsinstituut.

We werken voor onze interne scholing samen met erkende specialisten en opleiders in onze branche. Waarom dan toch een Kennisbank? Omdat we zien dat mensen in toenemende mate behoefte hebben aan 24/7 beschikbare informatie, ook buiten kantooruren. Ook kunnen onze bezoekers zichzelf bedienen van de informatie die voor hen relevant is. 

Zo bouwen wij aan een relatie met onze volgers en demonstreren wij onze expertise. Daarbij gaan we graag de dialoog aan met onze volgers omtrent de inhoud van onze publicaties; daar leren wij ook weer van en zorgt op zijn beurt weer voor betere content in de toekomst. Zoek je een opleider of specialist op het gebied van POH GGZ? Kijk dan vooral ook op onze pagina Samenwerkingen.