Opleidingen

SUPPOHRT organiseert opleidingen en cursussen voor hun praktijkondersteuners GGZ. De opleidingen worden ontwikkeld in samenwerking met de Hogeschool van Amsterdam, ervaren psychologen, psychiaters, POH GGZ, huisartsen en overige GGZ-hulpverleners. Ze zijn specifiek gericht op de doelgroep en problematiek in huisartsenpraktijken en voorzien de praktijkondersteuners van bruikbare handvatten die direct toepasbaar zijn in de praktijk.

Opleidingen

Leergang POH GGZ

i.s.m Hogeschool van Amsterdam

 SUPPOHRT heeft de Leergang POH GGZ ontwikkeld, in samenwerking met de Hogeschool van Amsterdam. De nauwe samenwerking tussen praktijk en theorie (onze POH GGZ medewerkers geven daar nog steeds les) garandeert dat de afgestudeerde POH GGZ direct aan de slag kan als zelfstandige functionerend POH GGZ met de nodige kennis en ervaring.

Hogeschool Amsterdam

Eerstvolgende opleidingen

We investeren graag in de kennis en ontwikkeling van onze medewerkers daarom organiseert SUPPOHRT elk jaar verschillende cursussen en opleidingen. Deze zijn kosteloos te volgen als je werkzaam bent als POH GGZ bij SUPPOHRT. Voor alle opleidingen geldt dat ze maar één keer verzorgd worden, dus houdt de opleidingsdata goed in de gaten als je deel wilt nemen. Bovendien zijn alle opleidingen geaccrediteerd bij de Landelijke Vereniging van POH GGZ. Hieronder vind je de opleidingen die we dit jaar verzorgen.

Eerder verzorgde opleidingen

In het verleden hebben we al verschillende interessante cursussen en opleidingen aangeboden aan onze POH GGZ professionals. We vinden het belangrijk dat we een divers cursusaanbod aanbieden waar wisselende onderwerpen aan bod komen. Zo kunnen onze POH GGZ professionals zich blijven ontwikkelen. Hieronder een overzicht van de cursussen die wij in het verleden hebben verzorgd. De opleidingen zijn allemaal uniek en vinden eenmalig plaats. Als we merken dat er veel animo is naar een bepaalde, in het verleden gegeven opleiding, dan kijken we naar de mogelijkheden om de opleiding nog eens te organiseren. 

Ervaringen

van onze medewerkers
POH GGZ Donnee Luijten

“De cursussen van SUPPOHRT hebben me als POH GGZ geholpen om mijn kennis en vaardigheden te verdiepen. Ik heb specifieke inzichten opgedaan die direct van toepassing zijn in mijn rol als POH GGZ, zoals de cursus rouw en verliesverwerking.

Deze cursussen hebben me in staat gesteld om mijn professionele expertise te vergroten.”


DONNEE LUIJTEN
POH GGZ

Inschrijven nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Vacatures

voor zorgprofessionals

Naast deze meest recente vacatures zijn we nog op zoek naar veel meer collega’s door heel Nederland. Bekijk het complete overzicht op onze vacaturepagina!