Webinar Suïcidepreventie

Krijg je tijdens je werk wel eens te maken met suïcidale patiënten? Waarschijnlijk wel… Hoe ga je hiermee om en wat kun je betekenen voor je patiënt? Tijdens dit webinar leer je meer over suïcidepreventie en train je jouw gespreksvaardigheden in dit soort situaties.

Kennisbank

“Voor mij hoeft het niet meer. Ik stap er liever uit. Zo wil ik niet verder.”

Hoor jij cliënten dit soort dingen weleens zeggen? Suïcidale gedachten komen vaak voor bij mensen met psychische klachten. Grote kans dat jij er dus tijdens je werk weleens mee te maken krijgt. Waarschijnlijk weet je ook dat een gesprek over zelfmoordgedachten veel kan betekenen voor iemand die daarmee worstelt.

Wil je graag meer weten over suïcidaliteit en wil je leren hoe je hierover met je cliënten in gesprek kunt gaan? Doe dan mee aan het Webinar over suïcidepreventie. Naast feiten en fabels komt ook het ‘hoe en wat’ van een gesprek aan bod, zodat je na het Webinar zekerder bent over je gespreksvaardigheden als het gaat over dit (voor velen) lastige onderwerp.

Aanmelden!

Opleiding details

Docent

Joris de Heer

Joris de Heer

Psycholoog & Trainer

Ik richt me op het faciliteren van trainingen waarin deelnemers zich veilig en ontspannen voelen om te leren, zelfs bij lastig gedrag of heftige emoties. Met mijn kalme en humoristische aanpak creëer ik een prettige sfeer waarin groei en ontwikkeling mogelijk zijn.

Mijn trainingen bieden inzichten en praktische tools om verbinding en aansluiting met anderen te vinden. Of je nu nieuw bent in het vakgebied of al enige ervaring hebt, ik zorg voor een stimulerende leeromgeving waarin je jouw vaardigheden kunt versterken.

Mijn expertisegebieden omvatten het omgaan met suïcidaliteit, het effectief beheersen van emoties en agressie, opvang en nazorg na schokkende gebeurtenissen, het bevorderen van sociale veiligheid en het begrijpen van psychopathologie / psychische kwetsbaarheden.

 

Joris op LinkedIn

Ervaringen

Wat zeggen onze medewerkers?
POH GGZ Donnee Luijten

“De cursussen van SUPPOHRT hebben me als POH GGZ geholpen om mijn kennis en vaardigheden te verdiepen. Ik heb specifieke inzichten opgedaan die direct van toepassing zijn in mijn rol als POH GGZ, zoals de cursus rouw- en verliesverwerking.

Deze cursussen hebben me in staat gesteld om mijn professionele expertise te vergroten.”


DONNEE LUIJTEN
POH GGZ

Inschrijven nieuwsbrief

Altijd op de hoogte