Persoonlijke ontwikkeling

Wij investeren veel in het verbreden en verdiepen van de kennis van onze medewerkers. In nauw overleg met onze medewerkers bepalen we welke nascholings- en bijscholingsmogelijkheden relevant zijn. Elk jaar bieden we diverse geaccrediteerde cursussen aan die je als collega kosteloos kunt volgen. Bovendien organiseren we maandelijkse intervisiebijeenkomsten en krijg je een toegewijde coach waar je terecht kunt met al je vragen. Ook hebben we een online kennisbank (inclusief Sociale Kaart van jouw regio) waar je veel waardevolle en relevante informatie kunt vinden. Zo zorgen wij ervoor dat je goed gefaciliteerd aan het werk kunt!

Persoonlijke ontwikkeling basiscursus ACT nascholing

Opleidingen POH GGZ

bij SUPPOHRT

De scholing die wij bieden aan onze praktijkondersteuners GGZ wordt ontwikkeld in samenwerking met de Hogeschool van Amsterdam, ervaren psychologen, psychiaters, POH GGZ, huisartsen en andere GGZ-hulpverleners. De opleidingen zijn toegespitst op de doelgroep en de problematiek in de huisartspraktijk én zijn direct toepasbaar in de praktijk. Alle opleidingen zijn geaccrediteerd bij de Landelijke Vereniging POH GGZ.

Intervisie-bijeenkomsten en individuele coaching

SUPPOHRT stimuleert actief de kennisuitwisseling tussen collega’s door middel van diverse intervisiegroepen. We zorgen niet alleen voor de organisatie van deze bijeenkomsten, maar vergoeden ook de tijd en reiskosten voor de deelnemers. Hierdoor hoef je zelf niet op zoek te gaan naar een geschikte intervisiegroep. Door deel te nemen aan deze intervisiebijeenkomsten krijg je niet alleen de gelegenheid om waardevolle inzichten en ervaringen te delen, maar bouw je ook waardevolle professionele relaties op met je collega’s.

Daarnaast krijg je een coach toegewezen waarbij je met al je vragen terecht kunt. Met SUPPOHRT werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en sta je er nooit alleen voor.

Persoonlijke ontwikkeling

Kennisbank

Lees de laatste artikelen

SUPPOHRT heeft een online kennisbank ontwikkeld, speciaal voor praktijkondersteuners die op zoek zijn naar waardevolle en relevante informatie. Hier vinden praktijkondersteuners een schat aan bruikbare hulpmiddelen, een Sociale Kaart, artikelen en richtlijnen om hun kennis en vaardigheden up-to-date te houden en verder te ontwikkelen. Of je nu op zoek bent naar de laatste ontwikkelingen, behandelprotocollen of praktische tips, onze kennisbank biedt het allemaal.

Recente vacatures

Voor zorgprofessionals

Naast deze meest recente vacatures zijn we nog op zoek naar veel meer collega’s door heel Nederland. Bekijk het complete overzicht op onze vacaturepagina!

Wat zeggen onze collega's?