Over ons

SUPPOHRT levert professionele, ervaren en enthousiaste praktijkondersteuners (POH GGZ) aan huisartsenpraktijken, gezondheidscentra en gemeenten. Dit doen we met meer dan 150 POH GGZ medewerkers, voor 300 huisartsen op verschillende locaties door heel Nederland. Hierbij zoeken we altijd naar de perfecte match tussen de praktijk en onze medewerkers en faciliteren we zowel vaste als tijdelijke vervanging. 

Over ons

Onze betrokkenheid

na plaatsing van een
POH GGZ

Ook na plaatsing blijven wij betrokken en borgen we de kwaliteit van de samenwerking met intervisie en opleiding. Daarnaast leiden we POH GGZ praktijkondersteuners op en zorgen we dat ze altijd de nodige kennis en ervaring hebben om hun werk uit te voeren.

We organiseren maandelijkse intervisiebijeenkomsten, hebben een kennisbank waar praktijkondersteuners waardevolle en relevante informatie kunnen vinden en koppelen ze aan een coach waar ze altijd terecht kunnen met vragen.

Waar staan wij voor?

Onze missie en visie

Wij zetten ons in voor een mentaal veerkrachtig Nederland door toegankelijke en persoonlijke geestelijke gezondheidszorg. Onze missie is om ervoor te zorgen dat mensen die mentale zorg nodig hebben goed en snel geholpen worden, op een zo laagdrempelige manier mogelijk. De praktijkondersteuner speelt hierbij een essentiële rol.

Wij streven ernaar dat praktijkondersteuners boeiend en gevarieerd werk hebben, goede scholing ontvangen en dat wij een uitstekende dienstverlening bieden aan huisartsen. Persoonlijk contact en optimale ondersteuning zijn daarbij van groot belang.

Ons team

Dit zijn wij

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk?

SUPPOHRT weet wat er speelt bij huisartsenpraktijken en gemeenten en zorgt altijd voor de juiste match met ons uitgebreide portfolio aan enthousiaste en kwalitatieve praktijkondersteuners. Ontdek meer over onze werkwijze en hoe we praktijkondersteuning bieden op het gebied van POH GGZ

Samenwerkingen

Wie zijn onze partners?

Partners

van SUPPOHRT

We hebben een breed scala aan bedrijven waarmee wij
mogen samenwerken. We zijn er trots op dat wij deze
verschillende partijen onze partner mogen noemen.
Bij partners kun je denken aan de Hogeschool
Amsterdam, gemeenten en huisartsenpraktijken.