POH GGZ – Opmeer – 20 uur

Ben jij die loyale, betrokken aanpakker met een hart voor de GGZ Zorg? Dan willen wij samen met jou Nederland een stukje veerkrachtiger maken!

Wie zijn wij?
SUPPOHRT is een ambitieuze zorgorganisatie voor en door praktijkondersteuners (POH GGZ en POH-Jeugd), voornamelijk werkzaam in het Randstedelijk gebied. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door korte lijnen, een informele sfeer, oprechte interesse in elkaar en openheid in communicatie. Wij nemen het werkgeverschap over van de huisartsenpraktijken en zetten ons voor goede POH GGZ zorg vanuit de kernwaarden betrokkenheid, groei en verbinding.

Voor een huisartsenpraktijk in Opmeer zijn wij op zoek naar een POH GGZ voor 20 uur per week


Wie ben jij?
Om de functie naar behoren uit te oefenen zoeken dien je één van onderstaande opleidingen te hebben afgerond. Tevens beschik je over minimaal 2 jaar relevante werkervaring in (bij voorkeur) de huisartsenpraktijk, 1ste- of 2e lijns GGZ en/of psychosociale hulpverlening. Ervaring met kortdurende oplossingsgerichte therapie een pré.

Je beschikt over goede contactuele eigenschappen, een creatief denkvermogen en bent proactief. Je kunt hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden, bent stressbestendig en representatief.

Je beschikt over goede contactuele eigenschappen en een creatief denkvermogen. Je kunt hoofd- en bijzaken makkelijk van elkaar scheiden en bent gedreven en loyaal.

Qua opleidingsachtergrond beschik je over:

  •  HBO opleiding sector zorg en welzijn, aangevuld met een afgeronde opleiding POH-GGZ bij een Nederlandse Hogeschool


Wat ga je doen?

Als POH-GGZ begeleid je in gezamenlijke verantwoordelijkheid met de huisarts, zelfstandig patiënten met diverse psychische en/of psychosociale problemen waarbij het vooral gaat om vraagverheldering en (kortdurende) begeleiding. Kennis en ervaring op het gebied van uiteenlopende psychische klachten en psychiatrische aandoeningen is daarom ook een must.

Je hebt een verbindende rol tussen verschillende disciplines in de basis en specialistische GGZ en ook het opstellen en onderhouden van de zorgkaart en rapportage behoort bij je takenpakket. Je houdt zelfstandig spreekuur, geeft voorlichting, begeleiding, voert behandelingen uit en legt waar nodig huisbezoeken af. 

Doel is de 1e lijns GGZ-zorg vanuit de huisartsenpraktijk te versterken en waar nodig vanuit een onafhankelijke positie zorg te dragen voor een adequate verwijzing naar andere zorgverleners.

De meest voorkomende problematiek is depressie, surmenage, angststoornis en familie/relatieproblematiek.


Wat bieden wij?

  • Een veelzijdige en verantwoordelijke uitdaging in een open, informele en servicegerichte omgeving
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei door een op een werkbegeleiding, intervisie/ supervisie en geaccrediteerde (na)scholing
  • Veel overleg/ samenwerkingsmogelijkheden met collega POH’s-GGZ
  • Mogelijkheid tot het volgen van de POH GGZ opleiding aan de HVA
  • Mogelijkheid tot werken binnen meerdere huisartsenpraktijken
  • Goede arbeidsvoorwaarden conform de cao Huisartsen (salarisschaal 8/9 afhankelijk van relevante werkervaringsjaren)  
  • Jaarlijks personeelsuitje            


Ben je geïnteresseerd? Wij ontvangen dan graag je sollicitatie voorzien van een korte motivatie en jouw CV. 

Als je vragen hebt dan kan je contact opnemen met Laurens de Raay op 020-2620400.

Delen op social media:

Meer vacatures