Groeiborrel

Polyvagaal Theorie

Het autonome zenuwstelsel en de polyvagaal theorie zijn hot op dit moment. De reacties van het autonome zenuwstelsel begrijpen en voelen is een must voor iedereen die met mensen werkt. Het autonome zenuwstelsel is namelijk het besturingssysteem van lijf en brein.
Kennisbank

Monique Verreijdt, coach en één van de POH GGZ collega’s van Supphort , zal ons meenemen in het autonome zenuwstelsel en de polyvagaal theorie. Ze gaf afgelopen jaren workshops en een opleiding aan professionals over werken met het autonome zenuwstelsel als basis.

Op de avond besteedt Monique aandacht aan de theorie en daarnaast doen we een aantal praktische oefeningen. Ze geeft je handvatten en inspiratie om hier verder mee aan de slag te gaan.

De eerste stap is het herkennen van de reacties van jouw eigen zenuwstelsel. De regulatie van jouw eigen zenuwstelsel heeft effect op dat van jouw patiënt en draagt dus bij aan de effectiviteit van jouw begeleiding.

Of je patiënt nu moet herstellen van een burn-out, trauma met zich meedraagt, te maken heeft met grote veranderingen in haar leven, leeft met hoogsensitiviteit, autisme of ADHD, emotionele wonden moet helen door een relatiebreuk of een verlies, het is essentieel om ervoor te zorgen dat het autonome zenuwstelsel veerkrachtig werkt.

Aanmelden voor 7 maart!

Aanmelden!

Details