Whitepaper ‘POH GGZ inhuren of zelf aannemen’

whitepaper POH GGZ inhuren of zelf aannemen

In de dynamische wereld van de huisartsenpraktijk speelt de Praktijkondersteuner Huisartsen Geestelijke Gezondheidszorg (POH GGZ) een cruciale rol bij de ondersteuning van patiënten met psychische klachten. Het maken van de juiste keuze tussen het zelf aannemen van een POH GGZ of het inhuren via een gespecialiseerde leverancier kan echter lastig zijn.

Onze whitepaper ‘POH GGZ inhuren of zelf aannemen’ vergelijkt beide opties en belicht de voordelen van zowel inhuren als zelf aannemen. Daarnaast verdiepen we ons in bij wat erbij komt kijken als je zelf een POH GGZ aanneemt en wat de werkwijze zal zijn als je wel een POH GGZ wilt inhuren. Hiermee willen wij huisartsen ondersteunen bij deze belangrijke beslissing.

Benieuwd naar de beste keuze voor jouw praktijk? Download onze whitepaper en ontdek alle inzichten.

SUPPOHRT is de grootste aanbieder van POH GGZ zorg in de Randstad en breidt momenteel uit naar andere gebieden in Nederland. Al sinds 2014 zijn wij actief op deze manier en we hebben een enorme berg ervaring en kennis in huis. Wilt u eens vrijblijvend praten over de (on)mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen graag.

Diederik Bollen Suppohrt

Diederik Bollen

Operationeel Directeur

Vanuit mijn rol draag ik bij aan toegankelijke en persoonlijke geestelijke gezondheidszorg in Nederland. Om deze overal bereikbaar te maken, groeien we in capaciteit en werken we samen met zorgverleners.

Delen op social media:

Meer nieuws